Retourbeleid

Mondkapjes retourneren mogelijk? 

Mondkapjes zijn, naar ons idee niet geschikt, om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en ter bescherming van toekomstige consumenten. Wij rekenen op jouw begrip hiervoor. Ook omwille van jouw eigen veiligheid.

Overige producten die we in de toekomst zullen aanbieden, zoals tassen en bijouterie, kunnen wel gewoon geretourneerd worden. Hieronder het retourbeleid voor overige producten.

----

Deze voorwaarden met betrekking tot het retourneren zijn alleen van toepassing op door jou gekochte producten via sociaalmondkapje.nl

Ben je niet tevreden met jouw producten? Je kan in dat geval heel vaak, de bij ons gekochte producten, met uitzondering van mondkapjes, naar ons terugsturen onder bepaalde voorwaarden.

Terugzending van de producten gebeurt voor eigen risico en rekening en van jou als koper. Dat betekent dat sociaalmondkapje.nl niet aansprakelijk is als retourgestuurde producten kwijtraken of beschadigen.

Binnen 14 dagen

sociaalmondkapje.nl accepteert teruggestuurde producten als je deze terugstuurt binnen 14 dagen nadat je deze hebt ontvangen. Stuur altijd een kopie van de factuur of van de pakbon mee. Het product moet verder in oorspronkelijke, onbeschadigde staat zijn, compleet met eventuele toebehoren. Er worden geen facturen gecrediteerd van gebruikte of beschadigde producten.


Retouradres
sociaalmondkapje.nl
o.v.v. retouren
Postbus 5003

2900 EA Capelle aan den IJssel

Zodra jouw retourzending door ons ontvangen is, wordt er een e-mail naar jou gestuurd is om de ontvangst te bevestigen.

Als het retour ontvangen product in orde is, wordt het door jou betaalde bedrag teruggestort via dezelfde betaalmethode die je eerder hebt gebruikt om het product te kopen. Binnen 14 dagen kan je het bedrag op je rekening terugvinden.