Over ons

Initiator achter sociaalmondkapje.nl is Wendy Hoang. Zie hier haar profiel op Linkedin. Wendy is in het dagelijks leven projectmanager en moeder van twee kinderen. Haar idee achter Sociaal Mondkapje is dat een mondkapje ook leuk en hip mag zijn. Helemaal leuk is als het niet tegen de lippen aan komt. Dan wordt de lippenstift niet uitgesmeerd en het praten niet belemmerd.

Medische mondkapjes zijn bestemd voor het zorgpersoneel. Nu mondkapjes verplicht zijn in het Openbaar Vervoer zullen mensen de voorkeur geven aan stoffen mondkapjes. Herbruikbare stoffen mondkapjes zijn milieuvriendelijker. Het wordt een hele uitdaging om heel Nederland te voorzien van deze stoffen mondkapjes. Sociaal Mondkapje wil middels dit initiatief een bijdrage daaraan leveren. Met name richting de doelgroep die, naast sociaal, ook modieus en hip is. 

Wij vinden het dragen van een mondkapje wel zo sociaal, met name richting de kwetsbare groepen in de samenleving. Een deel van de opbrengsten schenken wij daarom ook aan een goed doel. Wij doneren momenteel aan de Voedselbank.

Wees lief voor elkaar, vooral in moeilijke tijden als deze coronacrisis.

Om jouw gezondheid en die van onze andere klanten te beschermen, vinden wij het niet geschikt om mondkapjes retour te nemen of te ruilen. Wij rekenen op jouw begrip hiervoor.